Home  >  Wie wij zijn

Wie wij zijn, de organisatie achter Wonen met Zorg

Over ons

Wonen met Zorg is ontstaan vanuit Sociaal Lunchcafé Het Schathuis. Het Schathuis was een bijzonder lunchcafé, wij werkten met een grote verscheidenheid aan mensen, ieder met een bijzonder verhaal. Mensen die vanwege allerlei redenen een afstand tot de arbeidsmarkt hadden.

Lees meer over ons

Bekijk hieronder ook de aflevering van ‘Onderweg naar de Regio’ op RTL 4 over Wonen met Zorg!

Onze professionals

Wij werken met een interdisciplinair team bestaande uit een gedragskundige, een jongerencoach, vertrouwenspersoon en opgeleide MBO 4 (registerplein-geregistreerde) en HBO (SKJ-geregistreerde) jeugd- en gezinsprofessionals.

Lees meer over onze professionals

Missie en Visie

Wonen met Zorg wil een veilige thuisplek bieden waar kinderen en jongeren zich veilig voelen en zich kunnen ontwikkelen naar eigen kwaliteiten.” Wonen met Zorg richt haar expertise en begeleiding in het bijzonder op kinderen en jongeren met een ontwikkelings-/psychiatrisch problematiek of een licht verstandelijke beperking, met meerdere hulpvragen op diverse levensgebieden.

Lees meer over onze missie en visie

Links

Bekijk links naar organisaties van Jeugdzorg Provincie Groningen, gezinsvoogdijsinstellingen en partijen waarmee Wonen met Zorg samenwerkt.

Bekijk de links